• امروز : چهارشنبه - ۱ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 19 February - 2025

خبرهای مهم

سفر سخنگوی دولت به عسلویه تاکید سخنگوی دولت بر ایجاد شبکه‌های فعال در حوزه زنان یادواره شهدای مدافع جان شهرستان جم به روایت تصاویر مشکلات مردم دشتی با جدیت دنبال می‌شود اورژانس اجتماعی ۱۲۳ به ۲۱۰۰ نفر در بوشهر خدمت ارایه کرد موضوع بهسازی محور جم به ریز با جدیت در دستور کار قرار داد مسابقات قوی ترین مردان جام جم به میزبانی هیئت بدنسازی و پرورش اندام شهرستان جم در بوستان چگاسه برگزار شد جشن نیمه شعبان در شهر بهارستان برگزار شد+تصاویر رئیس جمهور؛ بوشهر را به مقصد تهران ترک کرد مروری بر سفر دو روزه رئیس جمهور به بوشهر و رهاوردهای آن برای مردم این استان وزیر کار در جم : طرح طبقه‌بندی مشاغل مانع از پارتی‌بازی می‌شود حسینی بوشهری: ثمره سفر استانی هیات دولت، شنیدن صدای مردم است رئیس جمهور از نیروگاه هسته‌ای بوشهر بازدید کرد/ آغاز عملیات اجرایی در فازهای ۲ و ۳ نیروگاه پزشکیان:با تربیت متخصصان، آینده کشور تضمین می شود/ اختصاص ۵۳ همت اعتبار برای توسعه بوشهر هدیه دولت برای توسعه بوشهر، ۳۱ مصوبه با بیش از ۵۳ هزار میلیارد تومان و ۶ میلیارد دلار نماینده مجلس: تحول در اقتصاد دریا محور و توسعه زیرساخت‌های بوشهر ضروری است جم فاتح تنیس استان بوشهر شد نشست شورای اداری شهرستان جم به ریاست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد اجرای اتوبان جم-فیروزآباد در لیست مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان بوشهر شهید ابوتراب عاشوری پرچمدار نهضت انقلاب اسلامی در جنوب کشور بود

4
امام جمعه عسلویه:

انتخابات میدان نبرد و جنگ با دشمن است

  • کد خبر : 6246
  • 23 دی 1402 - 11:28

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی هاشمی نژاد در خطبه‌های نماز جمعه عسلویه اظهار داشت: انتخابات مایه حیات کشور و ملت، زمینه‌ساز پویایی و سرزندگی و مایه آبرومندی است.

وی با تاکید بر اینکه باید تلاش شود که زمینه حضور گسترده مردم پای صندوق‌های رأی را فراهم کنیم ادامه داد: دشمن می‌خواهد مشارکت پایین بیاید و انتخابات را نشانه گرفته است که حضور کمرنگ باشد.

امام جمعه عسلویه با بیان اینکه دشمن خیر و صلاح ما را نمی‌خواهد تصریح کرد: امروز صحنه انتخابات میدان نبرد و جنگ با دشمن است و اگر دوست نداریم دشمن در این میدان غالب شود باید حضور داشته باشیم.

وی با اشاره به به فرازهایی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مردم قم اضافه کرد: رهبر انقلاب فرمودند امام بزرگوار به مردم جان داد که حضور آنها در صحنه معجزه آفرین است. مردم با حضورشان تا الان کارهای بزرگی انجام داده اند و باید کشاندن مردم به صحنه و جهت دهی دقیق و توان بخشی معرفتی باشد.

هاشمی‌نژاد با بیان اینکه آوردن مردم به صحنه و سپردن پرچم مبارزه به دست مردم سیاست راهبردی امام بزرگوار است افزود: امامین انقلاب تاکید دارند که مردم باید در صحنه باشند و سیاست راهبردی دشمنان هم بیرون آوردن مردم از صحنه است.

وی با بیان اینکه هدف دشمن نبودن مردم در صحنه سیاست، اقتصاد و فرهنگ و صحنه انتخابات است اضافه کرد: دشمن تلاش جدی برای مأیوس کردن مردم از آینده، برجسته کردن کمبودها و سختی‌ها در امور اقتصادی و ترساندن مردم از قدرت پوشالی خود دارد.

امام جمعه عسلویه با بیان اینکه دشمن دنبال بی اعتماد کردن مردم از قدرت دینی است تاکید کرد: حضور مردم در صحنه‌های اقتصادی، سیاسی و امنیتی را ما شاهد هستیم و مردم در امنیت سهیم هستند و حضورشان چشمگیر است. مسئله حضور مردم باید ترویج و تبلیغ شود.

لینک کوتاه : https://baharestan-mun.ir/?p=6246

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.