• امروز : دوشنبه - ۲۹ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 17 February - 2025

خبرهای مهم

مشکلات مردم دشتی با جدیت دنبال می‌شود اورژانس اجتماعی ۱۲۳ به ۲۱۰۰ نفر در بوشهر خدمت ارایه کرد موضوع بهسازی محور جم به ریز با جدیت در دستور کار قرار داد مسابقات قوی ترین مردان جام جم به میزبانی هیئت بدنسازی و پرورش اندام شهرستان جم در بوستان چگاسه برگزار شد جشن نیمه شعبان در شهر بهارستان برگزار شد+تصاویر رئیس جمهور؛ بوشهر را به مقصد تهران ترک کرد مروری بر سفر دو روزه رئیس جمهور به بوشهر و رهاوردهای آن برای مردم این استان وزیر کار در جم : طرح طبقه‌بندی مشاغل مانع از پارتی‌بازی می‌شود حسینی بوشهری: ثمره سفر استانی هیات دولت، شنیدن صدای مردم است رئیس جمهور از نیروگاه هسته‌ای بوشهر بازدید کرد/ آغاز عملیات اجرایی در فازهای ۲ و ۳ نیروگاه پزشکیان:با تربیت متخصصان، آینده کشور تضمین می شود/ اختصاص ۵۳ همت اعتبار برای توسعه بوشهر هدیه دولت برای توسعه بوشهر، ۳۱ مصوبه با بیش از ۵۳ هزار میلیارد تومان و ۶ میلیارد دلار نماینده مجلس: تحول در اقتصاد دریا محور و توسعه زیرساخت‌های بوشهر ضروری است جم فاتح تنیس استان بوشهر شد نشست شورای اداری شهرستان جم به ریاست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد اجرای اتوبان جم-فیروزآباد در لیست مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان بوشهر شهید ابوتراب عاشوری پرچمدار نهضت انقلاب اسلامی در جنوب کشور بود صدرو هشدار دریایی در بوشهر/ ارتفاع موج به ۲ متر افزایش یافت کشف ۲۱۰ کیلوگرم کوکائین در آب‌های خلیج فارس افتتاح ۲۵۵۰ واحد مسکونی بوشهر با حضور رئیس جمهور

6

بالگرد اورژانس بوشهر مادر و فرزند با وضعیت بحرانی را نجات داد

  • کد خبر : 6144
  • 17 دی 1402 - 10:56

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن موسوی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مادر ۴۴ ساله و فرزند پنج‌ساله که به دلیل ترکیدن گاز پیک‌نیک دچار حادثه حریق و ضربه به سر شده بودند، با موفقیت از بیمارستان عسلویه به بیمارستان چرومی گناوه منتقل شدند.

وی اضافه کرد: مادر دچار سوختگی‌های گسترده در تمام نواحی بدن بود و لوله‌گذاری در راه هوایی داشت و زمان انتقال او به بیمارستان در کوتاه‌ترین زمان ممکن ازجمله موضوعات حیاتی برای نجات بیمار بود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر ادامه داد: آمادگی و هماهنگی برای پرواز بالگرد توسط ستاد بحران دانشگاه و مسئول اورژانس هوایی انجام می‌شود تا مصدوم با کمترین زمان ممکن به بیمارستان مقصد منتقل شود و به کادر درمانی مجرب سپرده شود.

وی خاطرنشان کرد: این هماهنگی‌ها از قبل پرواز و مأموریت اورژانسی شروع می‌شود و حتی تا پنج ساعت بعد از مأموریت ادامه دارد، اما همه این کارها به نفع بیمار است تا مسیر اعزام پنج‌ساعته در کمتر از ۴۵ دقیقه طی شود.

موسوی افزود: کودک پنج ساله در این حادثه نیز آسیب‌های جدی دیده بود و نیاز به اعزام سریع به بیمارستان مقصد داشت، بدون اینکه از دستگاه تنفس مصنوعی جدا شود.

وی گفت: به دلیل وضعیت بحرانی مادر و فرزند، بالگرد در ارتفاع پایین به پرواز درآمد و هرگونه تغییر در ارتفاع با هماهنگی با کادر درمان صورت می‌گرفت. حتی دستگاه ونتیلاتور یا همان تنفس مصنوعی برای لحظه‌ای از دو نفر جدا نشده و در یک شرایط بسیار عالی ازنظر پزشکی، این اعزام توسط گروه پزشکی اورژانس هوایی انجام شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر، ضمن تقدیر از کادر پروازی و گروه پزشکی اورژانس خدارحم نویدکیا و روزبه دهباشی، اظهار کرد: افتخاری دیگر توسط گروه اورژانس هوایی به کارنامه اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر افزوده شد اینچنین است که نجات در آسمان و زمین افتخار ماست، اورژانس پیش بیمارستانی همیشه و همه‌جا در کنار شماست.

لینک کوتاه : https://baharestan-mun.ir/?p=6144

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.