۲۲ دهیاری شهرستان جم ارتقای درجه یافتند
۲۲ دهیاری شهرستان جم ارتقای درجه یافتند
مدیرکل دفتر روستایی و شوراهای استانداری بوشهر از ارتقای درجه ۲۰۰ دهیاری در استان بوشهر خبر داد.

به گزارش آوای بوشهر و به نقل از خبرگزاری مهر؛ سهراب امیری نژاد ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: ۲۰۰ روستای استان بوشهر با تصویب کمیسیون درجه بندی دهیاری‌های کشور ارتقای درجه یافتند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر با بیان اینکه روستاهای سراسر کشور هر چند سال یک بار بر اساس سه ویژگی جمعیت، وسعت و میزان درآمد از سوی سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها کشور درجه بندی می‌شوند افزود: امسال دویست روستای استان بوشهر توانستند ارتقا درجه بگیرند.

امیری نژاد با بیان اینکه ۶۱۹ روستا در استان بوشهر وجود دارد افزود: بر اساس مصوبه جدید کمیسیون درجه بندی دهیاری‌های کشور ۲۶ روستای دیگر استان نیز تعیین درجه شدند تا در مجموع تعداد دهیاری‌های استان به ۳۹۳ دهیاری برسد.

امیری نژاد افزود از ۲۰۰ روستای یاد شده، هفت روستا از شهرستان بوشهر، ۴۱ روستا از تنگستان، ۲۲ روستا از شهرستان جم، ۴۳ روستا از شهرستان دشتستان، ۴۰ روستا از شهرستان دشتی، ۱۵ روستا از شهرستان دیر، ۸ روستا از شهرستان دیلم ،۲ روستا از شهرستان عسلویه، پنج روستا از شهرستان کنگان، و ۱۷ روستا از شهرستان گناوه هستند.

وی با اشاره به اینکه روستاها در درجه بندی یک تا شش دسته بندی می‌شوند افزود: ارتقا درجه هر دهیاری در میزان تخصیص اعتبارات هر روستا تأثیر دارد.