• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025

خبرهای مهم

آب شیرین کن نیروگاه اتمی بوشهر سال آینده بهره‌برداری می‌شود زلزله ۴ ریشتری در شهر ریز جنوب استان بوشهر خسارتی نداشت سواحل استان بوشهر و خلیج‌فارس مواج شد تصادف در محور «بوشهر- گناوه» یک کشته برجا گذاشت سرپرست فرمانداری جم منصوب شد «ریز» همچنان می‌لرزد پلیس بوشهر: خودروی ۲۰ میلیاردی قاچاق توقیف شد + عکس قلعه‌نویی: مهدی طارمی از ژکو کامل‌تر است تامین اعتبار ۲۸۰۰ طرح در بوشهر از محل پرداخت مالیات فتح قله‌های پیشرفت و آبادانی با یکدلی و هم صدایی محقق می‌شود ساخت خط ریلی بوشهر- شیراز نیازمند سرعت‌بخشی است کمربندی برازجان – بوشهر بازگشایی شد آماربرداری پرندگان مهاجر زمستانه در بوشهر آغاز شد ۱۱ هزار حلقه چاه و استخر برای توسعه آبزی‌پروری در بوشهر شناسایی شد ۷۰۰ نیروگاه برق خورشیدی در استان بوشهر راه‌اندازی شد بوشهر برای بازگشت به تولید ۴۰ هزار تن میگوی پرورشی برنامه‌ دارد استاندار بوشهر خواستار استقلال برق استان از فارس شد محفل معنوی اعتکاف ویژه خواهران در شهر بهارستان برگزار می‌شود زلزله خسارتی به سد سرچشمه و تاسیسات آبی شهرستان جم وارد نکرده است رضا رئیسی به عنوان رئیس روابط عمومی هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام شهرستان جم منصوب شد

7
مدیرعامل آبفا مطرح کرد؛

آب دریا به جم می رسد

  • کد خبر : 3639
  • 05 بهمن 1401 - 11:24

به نقل از خلیج فارس؛ ابوالحسن عالی در نشست پاسخگویی مسئولان به میزبانی استانداری اظهار داشت: میزان آب شرب تولیدی از طریق آب‌شیرین‌کن در استان را برای پارسال ۳۵ هزار مترمکعب در شبانه‌روز بود که با تلاش‌های انجام شده این میزان به ۴۵ هزار مترمکعب افزایش یافته است.

به گفته عالی، تا پایان سال آب‌شیرین‌کن مپنا در سرتل بوشهر با ۳۵ هزار متر مکعب ظرفیت، فاز اول آب‌شیرین‌کن سیراف-جم با ظرفیت ۱۰ هزار متر مکعب، وحدتیه و دالکی با ظرفیت ۶۵۰۰ متر مکعب، سعدآباد با ۲۵۰۰ مترمکعب و اخند عسلویه با ظرفیت ۱۵۰۰ مترمکعب به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی ادامه داد: در سال آینده نیز آب‌شیرین‌کن آبپخش با ۸۵۰۰ مترمکعب در شبانه روز، آب‌شیرین‌کن تکمیلی نور ویژه بوشهر با ۱۰ هزار متر مکعب، هلیله-بندرگاه با ظرفیت هزار متر مکعب و تکمیلی سیراف- جم با ظرفیت ۱۸ هزار متر مکعب به بهره‌برداری خواهند رسید. همچنین در سال ۱۴۰۳ نیز برای بهره برداری ۱۰۰ هزار مترمکعب آب‌شیرین‌کن از جمله در عسلویه، بنک، کنگان، گناوه، تنگستان، دیر و پروژه نیروگاه اتمی برنامه ریزی شده که انتظار می رود با تحقق این پروژه ها، نیمی از تامین آب استان از دریا باشد.

آب دریا پس از ۱۲ سال به جم می‌رسد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر یکی از مهمترین پروژه ها که در سفر دوم ریاست جمهوری در اواخر بهمن افتتاح می شود را انتقال آب از سیراف به شهرستان جم دانست و یادآور شد: این پروژه در سال ۸ مصوب، در سال ۸۹ آغاز و فاز اول آن پس از دوازده سال وارد مدار خواهد شد تا آب دریا به جم برد.

وی با بیان اینکه از نظر ارتفاع پمپاژ، سیراف جم بزرگترین خط انتقال در جنوب کشور محسوب می‌شود ادامه داد: ارزش فعلی این پروژه ۷ هزار میلیارد تومان است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://baharestan-mun.ir/?p=3639
  • نویسنده : رضا رئیسی / روابط عمومی
  • منبع : خلیج فارس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.