به نقل از خلیج فارس؛ ابوالحسن عالی در نشست پاسخگویی مسئولان به میزبانی استانداری اظهار داشت: میزان آب شرب تولیدی از طریق آبشیرینکن در استان را برای پارسال ۳۵ هزار مترمکعب در شبانهروز بود که با تلاشهای انجام شده این میزان به ۴۵ هزار مترمکعب افزایش یافته است.
به گفته عالی، تا پایان سال آبشیرینکن مپنا در سرتل بوشهر با ۳۵ هزار متر مکعب ظرفیت، فاز اول آبشیرینکن سیراف-جم با ظرفیت ۱۰ هزار متر مکعب، وحدتیه و دالکی با ظرفیت ۶۵۰۰ متر مکعب، سعدآباد با ۲۵۰۰ مترمکعب و اخند عسلویه با ظرفیت ۱۵۰۰ مترمکعب به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی ادامه داد: در سال آینده نیز آبشیرینکن آبپخش با ۸۵۰۰ مترمکعب در شبانه روز، آبشیرینکن تکمیلی نور ویژه بوشهر با ۱۰ هزار متر مکعب، هلیله-بندرگاه با ظرفیت هزار متر مکعب و تکمیلی سیراف- جم با ظرفیت ۱۸ هزار متر مکعب به بهرهبرداری خواهند رسید. همچنین در سال ۱۴۰۳ نیز برای بهره برداری ۱۰۰ هزار مترمکعب آبشیرینکن از جمله در عسلویه، بنک، کنگان، گناوه، تنگستان، دیر و پروژه نیروگاه اتمی برنامه ریزی شده که انتظار می رود با تحقق این پروژه ها، نیمی از تامین آب استان از دریا باشد.
آب دریا پس از ۱۲ سال به جم میرسد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر یکی از مهمترین پروژه ها که در سفر دوم ریاست جمهوری در اواخر بهمن افتتاح می شود را انتقال آب از سیراف به شهرستان جم دانست و یادآور شد: این پروژه در سال ۸ مصوب، در سال ۸۹ آغاز و فاز اول آن پس از دوازده سال وارد مدار خواهد شد تا آب دریا به جم برد.
وی با بیان اینکه از نظر ارتفاع پمپاژ، سیراف جم بزرگترین خط انتقال در جنوب کشور محسوب میشود ادامه داد: ارزش فعلی این پروژه ۷ هزار میلیارد تومان است.
انتهای خبر/