
رضا جعفری بازیکن بومی تیم فوتبال پارس جنوبی جم امروز در گفتگو با خبرنگار فارس؛ اظهار داشت: امروز اولین تمرین تیم برگزار میشود و همه بازیکنان و کادر فنی در تلاش هستند با با بهترین شرایط در لیگ آزادگان حضور یابیم.
وی افزود: امسال هدف ما صعود به لیگ برتر است و تمام تلاش خود برای خوشحالی مردم استان بوشهر انجام خواهیم داد.
جعفری با اشاره به وضعیت تیم پارس جنوبی جم در فصل قبل بیان کرد: در فصلی که گذشت شرایط فنی خوبی داشتیم و با بدشانسیهای بد موقع نتوانستیم در جمع تیمهای صعود کننده باشیم.
بازیکن تیم فوتبال پارس جنوبی جم خاطرنشان کرد: امسال با حمایت مسوولین و هواداران عزیزمون به این هدف خواهیم رسید و به لیگ برتر صعود خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه تیم فوتبال پارس جنوبی جم یکی از بهترین هواداران فوتبال کشورمان را دارد تصریح کرد: از هواداران میخواهم همیشه پشتیبان تیم باشند و ما هم تا پای جان برایشان خواهیم جنگید.




















