• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 13 December - 2025

خبرهای مهم

هواداران پارس جنوبی چشم انتظار سرمربی جدید عارف: راهبرد دولت چهاردهم جذب سرمایه ایرانیان خارج از کشور است سخنگوی دولت: فریادهای به‌حق دانشجویان را می‌شنوم نسل جوان دانشگاهی در خط مقدم توسعه ایران ایستاده است دانشجویان در گام دوم انقلاب نقشی محوری دارند امام جمعه بوشهر: استقلال علمی با تکیه بر دانشگاه محقق می‌شود پزشکیان: نمی‌خواهیم از محل افزایش تورم و از جیب مردم برای دولت خرج کنیم رهبر معظم انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است فیلم| آماده‌سازی خیابان ایران برای آسفالت فیلم| عملیات عقب‌نشینی منزل مسکونی در خیابان ایران شهر بهارستان کاشت نهال در ورودی شهر بهارستان انجام شد کتابدار کتابخانه شهید آذریار بهارستان تجلیل شد+تصاویر گزارش تصویری| آسفالت ۵ کوچه در شهر بهارستان ۲۴ آبان، روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» گزارش تصویری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان آماده‌سازی بلوار ۴۵ متری شهید رئیسی شهر بهارستان ادامه دارد پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی سنگ‌فرش چهار راه مرکزی شهر بهارستان+تصاویر یوم الله ۱۳ آبان و شهادت حضرت زهرا(س)؛ نسل فاطمی بیدار و مقاوم اضافه شدن یک دستگاه جاروب خیابانی مکانیزه به واحد موتوری شهرداری بهارستان رهبر انقلاب خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا: اصلاً شما چه کاره هستی!؟

4
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر:

ورزش استان بوشهر نیازمند تحول اساسی است

  • کد خبر : 11490
  • 10 تیر 1404 - 8:03

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری عصر دوشنبه در دیدار جمعی از پیشکسوتان فوتبال استان خواستار توجه جدی و تحول اساسی در حوزه ورزش استان بوشهر شد و تأکید کرد: ورزش این استان با وجود ظرفیت‌ها و استعدادهای فراوان، همچنان با مظلومیت و محرومیت دست‌وپنجه نرم می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر اظهار کرد: ورزش در استان بوشهر همواره با افتخار و استعداد همراه بوده، اما متأسفانه همزاد آن، مظلومیت و کم‌توجهی نیز بوده است. از گذشته تاکنون، ورزش استان نه‌تنها به‌درستی دیده نشده، بلکه زیرساخت‌ها، حمایت‌ها و مدیریت‌های لازم نیز برای شکوفایی آن فراهم نشده است.

امام جمعه بوشهر با اشاره به پیشینه درخشان ورزش بوشهر، افزود: در دورانی که تیم‌های دیگر کشور از امکانات مدرن برخوردار بودند، تیم‌های ما روی زمین خاکی بازی می‌کردند و با حداقل امکانات به رقابت می‌پرداختند. هنوز هم بسیاری از مشکلات قدیمی باقی مانده است.

آیت‌الله صفایی بوشهری مدیریت غیرتخصصی، نبود زیرساخت‌های مناسب، کم‌توجهی به سرمایه‌های انسانی و عدم بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی استان را از دلایل اصلی عقب‌ماندگی ورزش دانست و تصریح کرد: ورزش استان بوشهر نیاز به احیا و مدیریت تخصصی دارد.

وی گفت: باید به ورزش به‌عنوان یک حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، نه صرفاً هزینه‌زا نگریسته شود

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر خاطرنشان کرد: ورزش تنها فعالیتی تفریحی نیست؛ بلکه یکی از مؤثرترین راه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، ایجاد شور و نشاط عمومی، و تقویت سرمایه اجتماعی است، متأسفانه بسیاری از استعدادهای ورزشی ما به‌دلیل نبود برنامه‌ریزی و حمایت، خاموش شده‌اند.

وی با اشاره به فرصت‌های از دست رفته برای همکاری با باشگاه‌های بین‌المللی و استفاده از هلدینگ‌های بزرگ اقتصادی برای حمایت از ورزش استان، گفت: این موضوعات باید با نگاه بلندمدت و راهبردی پیگیری شوند. ورزش بوشهر ظرفیت ملی و حتی بین‌المللی شدن را دارد.

آیت‌الله صفایی بوشهری در پایان با دعوت از اصحاب رسانه، مسئولان استانی، پیشکسوتان و فعالان اجتماعی برای هم‌افزایی در راستای توسعه ورزش، تأکید کرد: ورزش استان بوشهر بیمار است، اما با همت همگانی و مدیریت درست، می‌توان آن را به روزهای اوج بازگرداند.

لینک کوتاه : https://baharestan-mun.ir/?p=11490

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.