• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 10 February - 2026

خبرهای مهم

پارس جنوبی جم مدعی صعود به لیگ برتر قالیباف: ارز ترجیحی در سبد خانوار قرار گرفته است زیرساخت‌های گردشگری ساحلی استان بوشهر ارتقا می‌یابد بهره‌برداری از دو طرح مهم عمرانی و زیربنایی شهرستان جم با حضور استاندار بوشهر  بهره‌برداری از پروژه‌های عمران روستایی چاهه و ۲۲ کیلومتر توسعه شبکه برق شهرستان جم ۲۱ درصد ظرفیت سدهای استان بوشهر پر شده است سرلشکر موسوی: در دفاع قاطع از امنیت ملی خود لحظه ای تردید نمی کنیم ۲۲ بهمن ماه؛ یادآور رشادت، ایستادگی، پایمردی و عزت و استقلال است یوم الله ۲۲ بهمن اوج وحدت و تاریخ ساز مردم است ثبت نام حداکثری بانوان در انتخابات شوراها در استان بوشهر آمریکایی‌ها بدانند اگر دوباره جنگی راه بیندازند، این جنگ، منطقه‌ای خواهد بود بهره‌برداری از ۴ هکتار مزرعه کاکتوس اوقاف در شهر بهارستان نصب تابلو دروازه‌ای ( راهنمای مسیر ) در ورودی شهر بهارستان اطلاعیه جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب در شهر بهارستان نصب و راه‌اندازی چراغ راهنمایی و رانندگی در شهر بهارستان عملیات زیباسازی بلوارهای اصلی شهر بهارستان در حال انجام است پیام تبریک رئیس شورای اسلامی و شهردار بهارستان به مناسبت ایام الله دهه فجر بهارستان، حال و هوای دهه فجر گرفت+تصاویر فرماندار: محور جم _ فیروزآباد وارد فاز اجرایی شد/ خبر امیدوارکننده درباره فرودگاه ۶۴ نفر نامزد هفتمین دوره شوراهای شهرستان جم شدند/ سهم بهارستان ۱۱ نفر

5
درخواست امام جمعه جم از استاندار بوشهر:

از ورود اتباع بیگانه غیرمجاز به ویژه متکدیان جلوگیری شود

  • کد خبر : 10395
  • 20 اسفند 1403 - 8:25
از ورود اتباع بیگانه غیرمجاز به ویژه متکدیان جلوگیری شود
سید علی هاشمی نژاد امام جمعه جم از استاندار بوشهر به عنوان رییس شورای تامین استان خواست از ورود اتباع غیر مجاز و متکدیان جلوگیری شود زیرا حضور آنها موجب تضعیف امنیت روانی جامعه می‌شود و ظاهر نامناسب متکدیان آثار مخرب و زیان‌باری را برای کودکان و نوجوانان به همراه دارد و سیمای شهر را مخدوش می‌کند.

به گزارش آوای بوشهر: حجت‌الاسلام والمسلمین هاشمی نژاد در جلسه شورای زکات شهرستان گفت: وجود اتباع غیرمجاز بویژه متکدیان خارجی که به صورت گسترده ای در سطح کشور حضور دارند  به عنوان یک مشکل جدی در شهرستان جم نیز مردم را نگران ساخته است و از استاندار بوشهر بعنوان رئیس شورای تامین استان درخواست می نمایم مانند تعدادی از استان های کشور به حضور اتباع غیرمجاز در این استان پایان دهد .

امام جمعه جم افزود : این اتباع علاوه بر برخورداری غیرقانونی از یارانه های مردم بویژه یارانه نان و سوخت که سالانه میلیاردها تومان به این کشور ضرر می رساند ، با تکدی گری گسترده حتی به سفره نیازمندان جامعه نیز دست درازی می نمایند.

سید علی هاشمی نژاد امام جمعه جم از استاندار بوشهر به عنوان رییس شورای تامین استان خواست از ورود اتباع غیر مجاز و متکدیان جلوگیری شود زیرا حضور آنها موجب تضعیف امنیت روانی جامعه می‌شود و ظاهر نامناسب متکدیان آثار مخرب و زیان‌باری را برای کودکان و نوجوانان به همراه دارد و سیمای شهر را مخدوش می‌کند.

گفتی است مدتی است تعدادی از متکدیان که بیشتر آنها غیربومی و مهاجر هستند، در نقاط مختلف شهر جم از جمله چهارراه‌ جام جم و پشت چراغ قرمز و مقابل داروخانه‌ها و مراکز درمانی  و بانک ها با همراه داشتن کودک و تحریک عواطف و احساسات شهروندان، اقدام به تکدی‌گری می‌کنند.

امید است شهروندان از کمک کردن به متکدیان سودجو خودداری کنند و کمک‌های خود را به مؤسسات و مرکز خیریه معتبر همچون کمیته امداد و بهزیستی بدهند تا به دست نیازمندان واقعی برسد.

لینک کوتاه : https://baharestan-mun.ir/?p=10395

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.