زلزله های بزرگ ۵.۲ ریشتر و ۴.۸ ریشتری جم و ریز را لرزاندند
زلزله های بزرگ ۵.۲ ریشتر و ۴.۸ ریشتری جم و ریز را لرزاندند
زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر شهرستان جم در جنوب استان بوشهر را لرزاند.

خلیج فارس: زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر شهرستان جم در جنوب استان بوشهر را لرزاند.

به گزارش خلیج فارس، این زلزله ساعت ۲۰ و ۲۹ دقیقه دوشنبه رخ داده و مرکز آن بخش ریز شهرستان جم اعلام شده و در برخی شهرهای اطراف از جمله جنوب استان فارس هم احساس شد.

پس لرزه ۳.۷ ریشهری

همچنین نیم ساعت پس از زلزله نخست (۲۰:۵۹ دقیقه) پس لرزه دیگری با قدرت ۳.۷ ریشتر در شهرستان جم احساس شد.

خسارتی گزارش نشده

مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: زلزله ۵.۲ ریشتری شهرستان جم خسارتی نداشته است.

کوروش دهقان با اشاره به تماس با فرماندار شهرستان جم و بخشدار ریز بیان کرد: در محدوده استان بوشهر تاکنون خسارتی گزارش نشده است ولی احتمال دارد در استان فارس برخی مناطق خسارت جزئی دیده باشند.

پایگاه‌های هلال‌احمر در حالت آماده‌باش

مدیرعامل هلال احمر استان بوشهر گفت: پایگاه‌های هلال‌احمر استان در پی وقوع زمین‌لرزه ۵.۲ ریشتری بخش ریز شهرستان جم به حالت آماده باش درآمدند.

احسان ایزدپناه اظهار کرد: در پی این حادثه تیم‌های ارزیاب هلال‌احمر برای ارزیابی میزان خسارات احتمالی به روستاهای نزدیک کانون زلزله اعزام شده‌اند.

زلزله جم باعث خسارت در دژگاه فراشبند فارس شد

مدیرکل بحران استانداری فارس گفت: زمین لرزه ۵.۲ ریشتر در ریز استان بوشهر به تعدادی از منازل گلی و خشتی در بخش دژگاه فراشبند آسیب زد.

غلامرضا غلامی با بیان اینکه به دلیل نزدیکی این ۲ منطقه به یکدیگر این زمین لرزه در این منطقه نیز احساس شد، ادامه داد: تعدادی از منازل گلی و خشتی این منطقه در پی وقوع زمین‌لرزه آسیب دیده است.

مدیرکل بحران استانداری فارس تصریح کرد: تیم‌های ارزیاب خسارت هم اکنون در منطقه در حال بررسی بیشتر ابعاد این زمین لرزه هستند.