• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025

خبرهای مهم

فیلم| آماده‌سازی خیابان ایران برای آسفالت فیلم| عملیات عقب‌نشینی منزل مسکونی در خیابان ایران شهر بهارستان کاشت نهال در ورودی شهر بهارستان انجام شد کتابدار کتابخانه شهید آذریار بهارستان تجلیل شد+تصاویر گزارش تصویری| آسفالت ۵ کوچه در شهر بهارستان ۲۴ آبان، روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» گزارش تصویری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان آماده‌سازی بلوار ۴۵ متری شهید رئیسی شهر بهارستان ادامه دارد پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی سنگ‌فرش چهار راه مرکزی شهر بهارستان+تصاویر یوم الله ۱۳ آبان و شهادت حضرت زهرا(س)؛ نسل فاطمی بیدار و مقاوم اضافه شدن یک دستگاه جاروب خیابانی مکانیزه به واحد موتوری شهرداری بهارستان رهبر انقلاب خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا: اصلاً شما چه کاره هستی!؟ پزشکیان: مخالفت با دانش، مسیر رشد را مختل و باعث عقب‌ماندگی می‌شود نشت گاز در جم منجر به مصدومیت ۵ نفر شد بازگشایی محور جم–فیروزآباد پس از ۱۰ ساعت همه در برابر شهر، نظافت و پاکیزگی و سلامت مردم مسئولیم… پیاده‌روسازی در بلوارهای اصلی شهر بهارستان آغاز شد بی‌آبی در شهر بهارستان؛ مسئولان به وعده‌ها عمل نکردند در راستای توسعه متوازن شهری؛ احداث و تکمیل سه بلوار در شهر بهارستان شورا و شهرداری بهارستان، فعال و پای‌کار هستند

4
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر:

کاهش دمای هوای بوشهر بین ۵ تا ۱۰ درجه

  • کد خبر : 9502
  • 24 آذر 1403 - 10:13

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر از صدور هشدار کشاورزی سطح زرد در استان بوشهر با توصیف کاهش محسوس دما، احتمال ایجاد تنش دمایی در مزارع و باغات کشاورزی خبر داد و اظهار داشت: این هشدار هواشناسی تا ۲۷ آذر ماه در سطح استان بوشهر ادامه دارد که لازم است تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به محصولات کشاورزی اندیشیده شود.

وی کاهش دمای هوای استان بوشهر تا بین ۵ تا ۱۰ درجه ، ایجاد تنش دمایی و احتمال سرمازدگی در مزارع و باغات کشاورزی را از جمله مخاطرات هشدار کشاورزی سطح زرد استان بوشهر دانست و گفت: منطقه اثر غالب نقاط مختلف استان بوشهر و با شدت بیشتر در مناطق مرتفع پیش‌بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با بیان اینکه این کاهش دما می‌تواند به مزارع و محصولات کشاورزی آسیب برساند توصیه کرد: برای جلوگیری از خسارات احتمالی در مزارع و باغات استان بوشهر، تمهیدات لازم اندیشیده شود.

مساعدی وضعیت جوی کنونی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد طی ساعاتی از وقت امروز با افزایش پوشش ابر، احتمال وقوع بارش پراکنده باران در برخی نقاط جنوبی استان دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با بیان اینکه تا بعدازظهر فردا نواحی شمالی و مرکزی استان بوشهر، بارش پراکنده باران، گاهی رگبار باران همراه با رعدوبرق، پیش بینی می‌شود اضافه کرد: تا روز دوشنبه هفته آینده خلیج فارس و نوار ساحلی استان بوشهر مواج و متلاطم خواهد بود.

وی جهت وزش باد امروز در سطح استان بوشهر را غالباً جنوب شرقی تا جنوب غربی تا ۴۴ کیلومتر در ساعت اعلام و خاطرنشان کرد: جهت وزش باد از فردا به‌تدریج جنوب غربی تا شمالی غربی با سرعت ۱۲ تا ۴۴ گاهی تا ۵۴ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود.

مساعدی از افزایش ارتفاع موج دریا خبر داد و بیان کرد: ارتفاع موج دریا خلیج فارس از اواخر وقت امروز ۹۰ تا ۱۵۰ گاهی ۱۸۰ سانتیمتر پیش‌بینی شده است.

لینک کوتاه : https://baharestan-mun.ir/?p=9502

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.