• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 10 December - 2025

خبرهای مهم

هواداران پارس جنوبی چشم انتظار سرمربی جدید عارف: راهبرد دولت چهاردهم جذب سرمایه ایرانیان خارج از کشور است سخنگوی دولت: فریادهای به‌حق دانشجویان را می‌شنوم نسل جوان دانشگاهی در خط مقدم توسعه ایران ایستاده است دانشجویان در گام دوم انقلاب نقشی محوری دارند امام جمعه بوشهر: استقلال علمی با تکیه بر دانشگاه محقق می‌شود پزشکیان: نمی‌خواهیم از محل افزایش تورم و از جیب مردم برای دولت خرج کنیم رهبر معظم انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است فیلم| آماده‌سازی خیابان ایران برای آسفالت فیلم| عملیات عقب‌نشینی منزل مسکونی در خیابان ایران شهر بهارستان کاشت نهال در ورودی شهر بهارستان انجام شد کتابدار کتابخانه شهید آذریار بهارستان تجلیل شد+تصاویر گزارش تصویری| آسفالت ۵ کوچه در شهر بهارستان ۲۴ آبان، روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» گزارش تصویری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان آماده‌سازی بلوار ۴۵ متری شهید رئیسی شهر بهارستان ادامه دارد پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی سنگ‌فرش چهار راه مرکزی شهر بهارستان+تصاویر یوم الله ۱۳ آبان و شهادت حضرت زهرا(س)؛ نسل فاطمی بیدار و مقاوم اضافه شدن یک دستگاه جاروب خیابانی مکانیزه به واحد موتوری شهرداری بهارستان رهبر انقلاب خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا: اصلاً شما چه کاره هستی!؟

5
امام جمعه عسلویه:

رفع مشکلات آب شرب در شهرستان عسلویه عزم جدی‌تری می‌طلبد

  • کد خبر : 8826
  • 12 آبان 1403 - 7:50

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد محمدی در خطبه‌های نماز جمعه عسلویه اظهار کرد: ظهور حضرت مهدی موعود (عج)، برانگیخته شدن آخرین نور هدایت و ذخیره الهی برای هدفی بسیار بزرگ و به پایان رساندن راه نیمه تمام پیامبران و اولیای خداوند است.

وی اضافه کرد: شاخص‌ترین نمود تحوّل در زندگی فردی را می‌توان در چگونگی دین داری، ناامیدی و سرخوردگی انسان‌ها و… دانست؛ دگرگونی در زندگی اجتماعی در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی.

امام جمعه عسلویه با بیان اینکه به تجاوز اسرائیل به خاک کشورمان و نقض حریم هوایی ایران پاسخ به موقع، مبتکرانه و مقتدرانه می‌دهیم افزود: اینکه برخی کشورها ایران را به عدم پاسخ توصیه می‌کنند، یکی از همان مصادیق کوچک‌انگاری است که رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا، نسبت به آن تحذیر فرمودند.

وی بیان کرد: حمایت بی‌قید و شرط آمریکای مستکبر از رژیم جنایتکار صهیونی، همراه با مانع‌تراشی‌های متعدد در انجام وظایف شورای امنیت نیز به این رژیم اجازه می‌دهد که در نهایت شرارت، به جنایات و تجاوزات خود در غزه و لبنان، و اکنون علیه ایران، ادامه دهد.

محمدی با اشاره به جنگ روایت‌ها از حمله رژیم صهیونیستی به ایران تاکید کرد: در این تجاوز اقدامات به موقع و رشادت نیروهای مسلح کشور سبب شده است کمترین آسیب‌ها به کشور وارد شود.

اسرائیل دچار خطای محاسباتی شده است

وی اضافه کرد: اگر جمهوری اسلامی ایران به هر دلیل در اقدام متقابل (با هر تدبیری) تردید دارد، اسرائیل دچار خطای محاسباتی شده و تصور خواهد کرد می‌تواند ضربات دیگری را هم وارد کند. مردم کاملاً باید متوجه باشند هزینه عدم پاسخ، از هزینه پاسخ بسیار بیشتر است.

امام جمعه عسلویه بیان کرد: رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای (دام ظله) در نخستین واکنش به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به اهداف نظامی در داخل ایران وعده پاسخ به اقدام اخیر صهیونیست‌ها را دادند. در نگاه ایشان باید به حمله اخیر اشغالگران قدس پاسخ داده شود تا از این طریق زمینه برای اصلاح ادراک غلط صهیونیست‌ها نسبت به جمهوری اسلامی ایران فراهم شود.

وی با اشاره به روح همدلی در پیکره جبهه مقاومت افزود: حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند و فلسطین را به مسلمان‌ها، به صاحبان اصلی‌اش برگردانند. و کنار مردم لبنان و حزب‌الله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب آنان را یاری کنند.

محمدی با تبریک سالروز تولد حضرت زینب و روز پرستار گفت: حضرت زینب سلام الله علیها، مؤمن، صبور، وفادار، مقاوم و فداکار رسالت معیت و جهاد تبیین بعد از شهادت امام پیروزمندانه به سرانجام رساند. حقوق پرستاران باید ادا شود و به این قشر زحمتکش و صبور توجه ویژه شود.

وی با اشاره به یوم الله ۱۳ آبان خاطرنشان کرد: راهپیمایی ۱۳ آبان در شهرستان باشکوه برگزار می‌شود از شورای هماهنگی تبلیغات فرماندار شورای تأمین وشورای اداری تقدیر واز همه امت حزب الله دعوت می‌شود در این آئین برائت از مستکبرین شرکت کنند.

مردم در کنار روحانیت هستند

امام جمعه عسلویه با تبریک و تسلیت شهادت امام جمعه مردمی کازرون گفت: در میان صنوف مختلف روحانیت، ائمه جمعه به عنوان امتداد اصلی شبکه ولایت، همواره پیشگام ایثار و شهادت بوده‌اند و اثبات کرده‌اند به آنچه که از تقوا و ایثار در خطابه‌هایشان مطرح می‌کنند عالم و عامل هستند و قبل از اینکه مردم را به تقوای الهی سفارش کنند نفس خودشان را به یکی از اعلی مراتب تقوا که همانا شهادت در راه خداوند است تشویق می‌کنند.

وی افزود: حضور باشکوه و معنادار مردم در مراسم‌های تشییع و مراسم تدفین این عالم وارسته، بار دیگر اثبات نمود که کوبیدن دشمن بر طبل تو خالی جدایی مردم از روحانیت نتیجه نداده است.

محمدی با اشاره به روز فرهنگ عمومی اظهار کرد: پرداختن به فرهنگ عمومی و انتقال فرهنگ‌های ناب اجتماع ساز بر مبنای ارزش‌ها یک تکلیف است

وی با اشاره به کمبود آب شرب در شهرستان عسلویه ادامه داد: متأسفانه مردم مشکل جدی در نبود آب شرب در شهرستان دارند. با تقدیر از مدیر آبفای شهرستان که تلاش می‌کنند ولی رفع این مشکل در توان تنهایی ایشان نیست و باید قرارگاهی عمل شود.

امام جمعه عسلویه تصریح کرد: ایجاد ۲ پایگاه آب شیرین کن در بخش‌های مرکزی و چاه مبارک در این شهرستان و منطقه کار سختی اصلاً نیست. مردم شریف و عزیز ما نباید در زمینه آب خوردن هم مشکل داشته باشند. همه مسئولان برای رفع این مشکل تلاش کنند.

لینک کوتاه : https://baharestan-mun.ir/?p=8826

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.