رای ندادن هیچ مشکلی را حل نمی‌کند/ مردم آگاهانه پای صندوق‌های رأی بروند
رای ندادن هیچ مشکلی را حل نمی‌کند/ مردم آگاهانه پای صندوق‌های رأی بروند
نائب رئیس شورای اسلامی شهر بهارستان گفت: مردم باید آگاهانه پای صندوق‌های رأی بروند و انتخاب کنند. انتخابات جلوه‌ بسیار زیبا و جذاب مشارکت عمومی است.

عباس بیننده امروز در گفت‌وگو با روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بهارستان، با اشاره به انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اظهار داشت: همان طور که رهبر انقلاب فرمودند رأی ندادن هیچ مشکلی را از کشور حل نمی‌کند ضمن اینکه برای خود فرد هم ضرر دارد چون اگر رأی ندهید، دیگران رأی می‌دهند و فردی را که شما مایل به انتخاب او نیستید انتخاب می‌شود.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر بهارستان بر ضرورت مشارکت پرشور مردم در پای صندوق های رای تاکید کرد و گفت: مشارکت در انتخابات پشتوانه قوی برای نظام اسلامی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: مردم باید آگاهانه پای صندوق‌های رأی بروند و انتخاب کنند. انتخابات جلوه‌ بسیار زیبا و جذاب مشارکت عمومی است.

بیننده با بیان اینکه انتخابات یک صحنه احقاق حق و ادای تکلیف است، گفت: انتخابات هم یک فرصت برای تغییر شرایط و بهتر شدن وضعیت است و از سوی دیگر یک تکلیف برای همه محسوب می‌شود.

وی از اقشار مختلف مردم، جوانان، فرهنگیان، بازاریان، دانشجویان، اساتید و… برای حضور باشکوه در انتخابات دعوت کرد.

انتهای خبر/