• امروز : شنبه - ۲۵ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 15 March - 2025

خبرهای مهم

برای کمک به صنایع کوچک، دفاتر بسیج صنعت و معدن فعال شوند واژگونی خودرو سواری در جاده «جم – فیروز آباد» کشف ۳۲ ماینر غیرمجاز در جم قدردانی فرماندار و معاون عمرانی فرمانداری شهرستان جم از شهردار بهارستان به مناسبت روز شهردار پیام تبریک رئیس شورای اسلامی شهر بهارستان به مناسبت روز شهردار عملیات ترمیم و روکش آسفالت خیابان کوهپایه شهر بهارستان انجام شد خیابان پرستار و کوچه های فجر۲۶ و فرهنگ ۳ آسفالت شدند تداوم پیاده‌رو سازی در خیابان نخلستان شهر بهارستان+تصاویر ۷ زلزله بندر امام حسن را لرزاند کشت و تولید گیاهان دارویی در استان بوشهر توسعه می یابد زنگ خطر کم آبی در استان بوشهر به صدا در آمده است ۸۰ درصد مصرف برق استان بوشهر در بخش خانگی است در بوشهر؛ باخت تیم ملی فوتبال ساحلی در بازی تدارکاتی مقابل روسیه از ورود اتباع بیگانه غیرمجاز به ویژه متکدیان جلوگیری شود کاشت درخت در اردوگاه دانش آموزی شهید اجرایی شهرستان جم بزرگداشت روز بوشهر+تصاویر توسعه زیرساخت‌ها، رویکرد بوشهر ‌برای رسیدن به پیشینه درخشان تجاری هواشناسی بوشهر: تداوم بارش‌ها، ناپایداری‌های جوی افزایش می یابد توزیع ۳۶ هزار بسته معیشتی در استان بوشهر آغاز شد کشف ۱.۴ تن مواد مخدر در استان بوشهر

7
فرماندار جم در نشست شورای اداری با حضور وزیر آموزش و پرورش؛

اتمام سیزده ماهه دو پروژه مهم در حوزه آب و یک پروژه راه روستایی پس از یک دهه توقف

  • کد خبر : 3871
  • 13 اسفند 1401 - 9:28

به گزارش روابط عمومی فرمانداری جم؛ در دومین سفر رئیس جمهور به استان بوشهر نشست شورای اداری شهرستان جم با حضور یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش برگزار شد.

سید محمد احمدپور فرماندار جم نیز در این نشست گفت: پس از ۱۳ماه فعالیت در شهرستان در پرتو همراهی و همدلی همه مجموعه ها در شهرستان امروز شاهد بهره برداری از پروژه هایی هستیم که بیش از ۱۰ سال بر زمین مانده بودند؛ امروز اگر بگوییم آب از طریق خط انتقال سیراف به جم وارد شهرستان شد باور آن برای خیلی ها سخت است اما امروز کاری در جم اتفاق افتاد که بارقه امید و اعتماد بین مردم ایجاد کرد.
وی عنوان کرد: تنها شهرستان استان بوشهر که آب خود را از چاه های شهرستان تامین می کرد جم بود و امروز با حمایت های دولت ۱۰،۰۰۰متر مکعب آب وارد جم شد.

احمدپور افزود: دومین اقدام مهمی که در حوزه آب به سرانجام رسید و حداقل ۱۰سال از شروع آن می گذرد و امروز به پایان رسید ساخت سد بود که خط انتقال آب آن هم با ۷۰% پیشرفت فیزیکی به زودی آب را به بخش ریز خواهد رساند.

فرماندار جم سومین پروژه مهم شهرستان که رو به اتمام است پروژه راه روستای سرچشمه دانست و گفت: به دلیل نگاه های سیاسی به این روستا بیش از ۱۲ سال پروژه راه روستای سرچشمه به طول انجامیده است که امروز رو به اتمام است و تا پایان سال آماده بهره برداری خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه جم تا به امروز از داشتن ناحیه صنعتی محروم بوده است گفت: امروز شاهد آیین آغاز عملیات اجرایی اولین پروژه ناحیه صنعتی جم بودیم که در طرح آن اشتغال ۱۰۰۰نفر پیش بینی شده است.

نماینده عالی دولت در ادامه به شرح نیازمندی های شهرستان در حوزه آموزش و پرورش پرداخت و افزود:
شهرستان جم در حال حاضر در ورودی پایه اول ابتدایی از اکثر شهرستان های پر جمعیت استان پیشه گرفته است و با کمبود جدی فضای آموزشی رو به رو هستیم که نیازمند توجه ویژه به زیر ساخت های آموزشی در شهرستان جم است.

لینک کوتاه : https://baharestan-mun.ir/?p=3871

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.