• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Sunday - 15 February - 2026

خبرهای مهم

عیدی بازنشستگان کشوری با حقوق بهمن ماه پرداخت می‌شود پزشکیان:اگر طبابت اجتماعی ندانیم زخم جامعه تبدیل به مرگ می شود/ باید خودمان را اصلاح کنیم رهبر انقلاب: دفاع مقدس هشت ساله آزمون افتخارانگیز ملت ایران بود ارائه خدمات مطلوب‌تر به مسافران نوروزی در ورودی شهرستان و شهر بهارستان عسلویه ۱۳ بار لرزید تصاویری از راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در ایران حضور پرشور مردم شهرستان جم در راهپیمایی۲۲بهمن+تصاویر پارس جنوبی جم مدعی صعود به لیگ برتر قالیباف: ارز ترجیحی در سبد خانوار قرار گرفته است زیرساخت‌های گردشگری ساحلی استان بوشهر ارتقا می‌یابد بهره‌برداری از دو طرح مهم عمرانی و زیربنایی شهرستان جم با حضور استاندار بوشهر  بهره‌برداری از پروژه‌های عمران روستایی چاهه و ۲۲ کیلومتر توسعه شبکه برق شهرستان جم ۲۱ درصد ظرفیت سدهای استان بوشهر پر شده است سرلشکر موسوی: در دفاع قاطع از امنیت ملی خود لحظه ای تردید نمی کنیم ۲۲ بهمن ماه؛ یادآور رشادت، ایستادگی، پایمردی و عزت و استقلال است یوم الله ۲۲ بهمن اوج وحدت و تاریخ ساز مردم است ثبت نام حداکثری بانوان در انتخابات شوراها در استان بوشهر آمریکایی‌ها بدانند اگر دوباره جنگی راه بیندازند، این جنگ، منطقه‌ای خواهد بود بهره‌برداری از ۴ هکتار مزرعه کاکتوس اوقاف در شهر بهارستان نصب تابلو دروازه‌ای ( راهنمای مسیر ) در ورودی شهر بهارستان

7

رهبرانقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهندکرد

  • کد خبر : 11331
  • 27 خرداد 1404 - 7:16
رهبرانقلاب: نیروهای مسلح رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهندکرد
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای امشب در پیام تلویزیونی خطاب به ملت بزرگ ایران فرمودند: نیروهای مسلح با قدرت عمل خواهندکرد و رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهندکرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای امشب در پیام تلویزیونی خطاب به ملت بزرگ ایران فرمودند: نیروهای مسلح با قدرت عمل خواهندکرد و رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهندکرد.

ایشان تصریح کردند: رژیم صهیونی از این جنایت، سالم خلاصی نخواهدیافت. ملت ایران مطمئن باشند در این زمینه کوتاهی نخواهدشد‌.

مشروح پیام رهبری به این شرح است:

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
عرض سلام دارم به ملت عزیز و بزرگ کشورمان. شهادت سرداران و دانشمندان عزیز که البته برای همه سنگین است و تعدادی از مردم غیرنظامی را به ملت ایران، به خانواده‌ی آنها تبریک و تسلیت عرض میکنم. امیدواریم ان‌شاءاللّه خدای متعال درجات آنها را عالی کند و ارواح طیبه‌شان را مشمول لطف ویژه‌ی خودش قرار بدهد.
و اما مطلبی که مایل بودم با ملت عزیزمان درمیان بگذارم این است که رژیم صهیونیستی اشتباه بزرگی کرد، خطای بزرگی کرد، غلطی کرد و عواقب او، او را بیچاره خواهد کرد به توفیق الهی. ملت ایران از خون شهدای گرانقدر نخواهد گذشت، از تجاوز به آسمان کشورش صرفنظر نخواهد کرد. نیروهای مسلح ما آماده هستند و مسئولین کشور و همه‌ی آحاد مردم پشت سر نیروهای مسلحند. امروز از همه‌ی جناحهای گوناگون سیاسی کشور و آحاد گوناگون کشور پیامهای مشابهی صادر شد. همه احساس میکنند که باید در مقابل هویت خبیثِ رذلِ تروریستِ صهیونیستی با قدرت عمل کرد. باید با قدرت عمل کرد و ان‌شاءاللّه با قدرت عمل خواهد شد و با آنها مماشاتی نخواهیم کرد. زندگی برای آنها تلخ خواهد شد بدون تردید. فکر نکنند که زدند و تمام شد. نه. کار را آنها شروع کردند و جنگ به راه انداختند. ما به آنها اجازه نخواهیم داد که از این جنایت بزرگی که انجام دادند، خودشان را سالم خلاص کنند. مسلّم نیروی مسلح جمهوری اسلامی ضربه‌های سنگینی بر این دشمن خبیث وارد خواهد آورد. ملت هم پشتیبان ماست، پشتیبان نیروهای مسلح است و جمهوری اسلامی به اذن الهی بر رژیم صهیونیستی فائق خواهد شد. ملت عزیز این را بدانند و مطمئن باشند و خاطرجمع باشند که در این زمینه هیچ کوتاهی‌ای صورت نخواهد گرفت.
والسلام علیکم و رحمهالله و برکاته

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://baharestan-mun.ir/?p=11331

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.