• امروز : جمعه - ۲۸ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 17 January - 2025

خبرهای مهم

آب شیرین کن نیروگاه اتمی بوشهر سال آینده بهره‌برداری می‌شود زلزله ۴ ریشتری در شهر ریز جنوب استان بوشهر خسارتی نداشت سواحل استان بوشهر و خلیج‌فارس مواج شد تصادف در محور «بوشهر- گناوه» یک کشته برجا گذاشت سرپرست فرمانداری جم منصوب شد «ریز» همچنان می‌لرزد پلیس بوشهر: خودروی ۲۰ میلیاردی قاچاق توقیف شد + عکس قلعه‌نویی: مهدی طارمی از ژکو کامل‌تر است تامین اعتبار ۲۸۰۰ طرح در بوشهر از محل پرداخت مالیات فتح قله‌های پیشرفت و آبادانی با یکدلی و هم صدایی محقق می‌شود ساخت خط ریلی بوشهر- شیراز نیازمند سرعت‌بخشی است کمربندی برازجان – بوشهر بازگشایی شد آماربرداری پرندگان مهاجر زمستانه در بوشهر آغاز شد ۱۱ هزار حلقه چاه و استخر برای توسعه آبزی‌پروری در بوشهر شناسایی شد ۷۰۰ نیروگاه برق خورشیدی در استان بوشهر راه‌اندازی شد بوشهر برای بازگشت به تولید ۴۰ هزار تن میگوی پرورشی برنامه‌ دارد استاندار بوشهر خواستار استقلال برق استان از فارس شد محفل معنوی اعتکاف ویژه خواهران در شهر بهارستان برگزار می‌شود زلزله خسارتی به سد سرچشمه و تاسیسات آبی شهرستان جم وارد نکرده است رضا رئیسی به عنوان رئیس روابط عمومی هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام شهرستان جم منصوب شد

6

رجب‌زاده: روانشناسی می‌خواهم که فوتبالیست باشد

  • کد خبر : 9237
  • 11 آذر 1403 - 7:36

به گزارش “ورزش سه”، مهدی رجب زاده، سرمربی پارس جنوبی جم، بعد از برد تیمش مقابل مس کرمان در چارچوب هفته دوازدهم لیگ یک، در نشست خبری بعد از بازی گفت: «این برد را به مردم استان بوشهر و شهر جم و هواداران پارس جنوبی تبریک می‌گویم. بازی در نیمه اول آنطور که انتظار داشتیم دلچسب نبود. فکر می‌کنم تغییر ناگهانی زمان شروع بازی‌ها از ۱۷:۳۰ به ۱۵ کمی از شادابی مسابقات کم کرده است. با این حال در ۲۰ دقیقه پایانی نیمه اول فوتبال خوبی ارائه کردیم و بازی را به دست گرفتیم و به گل رسیدیم. تیم مس هم مشخص بود که روی ضد حملات برنامه دارد.»

او درباره بازی افزود: «نیمه دوم تا خواستیم به خودمان بیاییم روی پرتاب اوت بلند یک گل بد خوردیم. در ادامه مس بهتر از ما کار کرد و حتی یک توپ به تیرک دروازه ما زدند اما کم کم سوار بازی شدیم اما باز متاسفانه اخراج بازیکنمان استرس را بالا برد ولی با این حال خدا کمک کرد و برنده از زمین خارج شدیم. به تیم مس کرمان بابت بازی خوبی که انجام دادند خسته نباشید می‌گویم.»

سرمربی پارس جنوبی در پاسخ به اینکه چرا تیمش در شروع نیمه دوم گل می‌خورد، گفت: «قبلا هم گفته بودم که خودم سردرگم هستم که چرا وقتی تیم از حریف جلو افتاده و همه چیز برای حملات بیشتر و رسیدن به گل‌های بعدی فراهم است به یکباره در شروع نیمه دوم خوابش می‌برد. باید این مشکل را حل کنیم وگرنه حریفان بعدی روی همین موضوع برنامه ریزی می‌کنند.»

وی در واکنش به استفاده از روانشانس برای تیم تاکید کرد: «من آن روانشناسی را قبول دارم که خودش فوتبال بازی کرده باشد. در این سال‌ها که در تیم‌های مختلفی بودم روانشناس‌های متعدد آقا و خانم آمدند و صحبت کردند ولی واقعیت این است که بازیکنان صحبت‌های تئوری که در فوتبال معنا ندارد را نمی‌پذیرند. چه بسا هر مربی و سرمربی خودش باید چیزهایی از روانشناسی بازیکن را یاد داشته باشد.»

لینک کوتاه : http://baharestan-mun.ir/?p=9237

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.